Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht
 

Tarieven

Wij streven naar transparantie in alle aspecten van onze dienstverlening, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten en welke kosten daaraan zijn verbonden. Tijdens een persoonlijk contactmoment, kunnen wij u dan ook duidelijkheid geven over een voor u op maat gemaakte prijsafspraak.

Wij werken zowel met vaste prijsafspraken indien een zaak zich hiervoor leent alsook met gebruikelijke uurtarieven voor particulieren en ondernemers. De tarieven zijn exclusief BTW. Wij brengen geen kantoorkosten in rekening.

Voor onze zakelijke cliĆ«nten is het ook mogelijk om een LT- abonnement af te sluiten, waarbij voor een eenmalig te betalen vast bedrag gebruik kan worden gemaakt van een telefonische helpdesk en door ons ontwikkelde modellen, zoals arbeidsovereenkomsten en/of vaststellingsovereenkomsten. Ook kunt u ons ‘in-house’ inhuren voor een aantal uren per week/ maand. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Op alle werkzaamheden van Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u hier downloaden.

Uiteraard streven wij naar een optimale dienstverlening. Mocht u toch niet tevreden zijn dan kunt u dit aan ons kenbaar maken conform ons klachtenreglement. Ook zijn wij aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur.