Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht
 

Wie zijn wij: uw advocaten arbeidsrecht

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht is het eerste advocatenkantoor in de regio Roosendaal dat zich volledig richt op het arbeidsrecht. De advocaten mr. Elke Thijssen en mr. Sarah Lammers hebben het kantoor eind 2014 opgericht. Elke en Sarah hebben lang met elkaar samengewerkt op een middelgroot advocatenkantoor in Noord-Brabant. Deze vriendschap en de interesse in het ondernemerschap hebben ertoe geleid dat wij eind 2014 een specialisatiekantoor zijn gestart. Specialisatie is in onze visie de toekomst. Wij zijn gevestigd in de monumentale ‘Villa Mariahove’, de oude muziekschool van Roosendaal uit 1899 aan de Burgerhoutsestraat 12 te Roosendaal. Het unieke en bijzonder sfeervolle pand doet tegenwoordig dienst als bedrijfsverzamelpand waarin meerdere bedrijven uit de zakelijke dienstverlening, waaronder wij, gevestigd zijn.

Ons kantoor bevat alle ingrediënten om u goed van dienst te kunnen zijn. De omvang van het kantoor maakt een persoonlijke benadering en snelle aanpak op maat mogelijk. Onze ervaring in en kennis van het arbeidsrecht zorgen voor de noodzakelijke deskundigheid. Onze karakters dragen eraan bij dat alleen het beste resultaat goed genoeg is en door onze moderne aanpak spelen wij in op de huidige marktbehoeften. Zo werken wij bijvoorbeeld ook met abonnementen en een telefonische werkgevershelpdesk. Onze cliënten vinden ons praktisch, deskundig, creatief en doortastend.

Mr. Sarah Lammers

E-mail: sarah@lammersthijssen.nl ( LinkedIn)

“No nonsense en ’to the point’ met kennis van zaken”

Per 1 januari 2006 is Sarah als advocate gestart bij een middelgroot kantoor in Rotterdam, waar zij werkzaam was op de sectie ondernemings- en arbeidsrecht. In 2009 is Sarah naar Noord-Brabant verhuisd, waarna zij bij een middelgroot kantoor in Noord-Brabant is gaan werken op de sectie arbeidsrecht.

Sarah heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft de specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie cum laude afgerond.

Zij treedt veel op als sparringpartner voor ondernemers, zoals (grote) ondernemingen, MKB, financiële instellingen en instellingen in de non- profit sector. Ook werknemers, directeuren, ambtenaren en ondernemingsraden weten de weg naar Sarah te vinden. Zij gaat grondig te werk, is resultaatgericht maar heeft ook oog voor de weg er naar toe. Sarah’s motto is ‘Denk in oplossingen, niet in problemen’ en u bent daarvoor bij haar dan ook aan het juiste adres.

Sarah is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/’s-Hertogenbosch, zij is actief binnen verschillende netwerkorganisaties en zij verzorgt workshops voor bedrijven. Verder is Sarah voorzitter van de Stichting Actie Breek, een overkoepelend orgaan dat zich bezig houdt met welzijnszorg. Ook is zij lid van de Tuchtcommissie van Badminton Nederland en houdt zij zich daarbij bezig met de tuchtrechtspraak binnen de Nederlandse badmintonbond.

In haar privé-leven houdt Sarah van reizen, squashen en snowboarden en zij onderneemt graag uitstapjes met haar man en twee zoontjes.

Mr. Elke Thijssen

E-mail: elke@lammersthijssen.nl ( LinkedIn)

“persoonlijk, praktisch en vasthoudend totdat het beste resultaat is bereikt”

Elke is sinds 2007 als advocate werkzaam. Zij heeft veel ervaring opgedaan op een middelgroot kantoor in Noord-Brabant. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en alles wat daarmee verband houdt. In 2014 heeft zij de Postacademische Leergang Arbeidsrecht met succes afgerond.

Zij treedt op als sparringpartner voor ondernemers, zoals (grote) ondernemingen, MKB, financiële instellingen en instellingen in de non- profit sector. Daarnaast staat zij werknemers, Ondernemingsraden, (statutair) directeuren / bestuurders en ambtenaren bij. Deze brede kennis en ervaring dragen bij aan een helikopterview om tot een creatieve oplossing te komen en om – indien nodig – van de gebaande paden af te wijken.

Elke is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/’s-Hertogenbosch, zij is actief binnen verschillende netwerkorganisaties en zij verzorgt workshops voor bedrijven.

Houdt u van een doortastende aanpak, een praktische insteek en een winnaarsmentaliteit? Dan bent u bij Elke aan het goede adres. Zij bijt zich in de zaak vast en zal niet eerder loslaten dan wanneer het hoogst haalbare resultaat is bereikt.

Elke houdt zich in haar vrije tijd bezig met reizen en tennissen. Ook onderneemt zij graag gezellige activiteiten met haar man, zoon en dochter, familie en vrienden.

Mr. Sarah Lammers en mr. Elke Thijssen hebben zich op het hoofdrechtsgebied Arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.