Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht
 

Contact

Heeft u een vraag, wilt u zich inschrijven voor één van de LT Academy activiteiten of wilt u een afspraak maken met één van onze arbeidsrechtadvocaten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Onderwerp
Juridisch vraagstuk / nieuwe zaakVerdiepende seminarsInhouse workshopsGastspreker op events


 

Op alle werkzaamheden van Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u hier downloaden.

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht werkt met een Stichting Beheer Derdengelden. Deze stichting staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder de naam Stichting Beheer Derdengelden Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht onder nummer 617205102.

Uiteraard streven wij naar een optimale dienstverlening. Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u dit aan ons kenbaar maken conform ons klachtenreglement.

Kantoor

Bezoekadres
Burgerhoutsestraat 12
4701 EL Roosendaal 

Postadres
Postbus 317
4700 AH Roosendaal 

0165 – 743103
info@lammersthijssen.nl
KvK Breda 61666947
BTW NL.854437319B01 

Het kantoor is gevestigd aan de Burgerhoutsestraat 12 in het centrum van Roosendaal in een karakteristiek pand en heeft een zeer gunstige ligging met een goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheden bij het pand.

Routebeschrijving