Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

LT Academy: houd uw kennis vanuit huis up to date!

Het zijn heftige tijden, zeker ook voor ondernemers/werkgevers in welke branche dan ook.

Kosteloos Corona webinar voor werkgevers

Wij merken dat werkgever vele vragen hebben en op dit moment ook veel zaken te regelen hebben. Wij willen deze regel- en werkdruk voor werkgever enigszins verlichten door het Corona webinar – dat op 20 maart 2020 is aangepast aan de hand van de nieuwe noodmaatregelen en het stopzetten van de Regeling Werktijdverkorting – nu in gewijzigde en verkorte vorm kosteloos aan onze relaties en eventuele andere geïnteresseerden ter beschikking te stellen. Hopelijk neemt dit al een groot deel van alle personele vragen weg.

Update augustus 2020: het ‘Corona webinar’ is inmiddels, in verband met het feit dat het niet meer actueel is, niet meer te bekijken/af te nemen. We geven op donderdag 24 september 2020 een verdiepend seminar “Praktische WAB-ervaringen en arbeidsrechtelijke actualiteiten”. Lees hier meer over dit seminar.

Webinar: eerste ervaringen Wet Arbeidsmarkt in Balans

Daarnaast is er vanuit de LT Academy ook een webinar gemaakt over de eerste proces- en praktijkervaringen met de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Dit zou allemaal aan bod komen tijdens ons Verdiepend Seminar op 24 maart 2020 waarvoor veel werkgevers zich hadden ingeschreven. Omdat dit geen doorgang kan vinden, willen we u via deze digitale weg de nieuwe inzichten en meest recente praktische ervaringen uit de Wet Arbeidsmarkt in Balans en onze bruikbare tips en tricks aanbieden. Zo blijft u toch, het zal straks ook weer belangrijk en nodig zijn, op de hoogte en kunt u de nodige kennis opdoen vanuit huis op een door u gewenst moment.

Update augustus 2020: het on demand ‘WAB webinar’ is inmiddels niet meer te bekijken/af te nemen. We geven op donderdag 24 september 2020 een verdiepend seminar “Praktische WAB-ervaringen en arbeidsrechtelijke actualiteiten”. Lees hier meer over dit seminar.

Voor eventuele vragen kunt u uiteraard contact opnemen met ons.