Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

Donderdag 24 september 2020: verdiepend seminar “Praktische Wab-ervaringen en arbeidsrechtelijke actualiteiten”

Na maandenlang vanwege deze voor veel bedrijven nog altijd bizarre tijden geen fysieke workshop te hebben gegeven, gaan wij – maar uiteraard mits wij volledig kunnen voldoen aan de op dat moment geldende RIVM- richtlijnen – weer een poging wagen om uw arbeidsrechtelijke actuele kennis op een interactieve, praktische, leerzame manier bij te spijkeren. Wij hebben gekozen voor de op dit moment meest voorkomende onderwerpen waar bedrijven mee te maken hebben, zodat eenieder een voor hem/ haar relevant onderwerp aan bod hoort komen.

U vertrekt die ochtend met extra kennis, modellen/ checklists en/of netwerkcontacten!

Wij zien u graag weer verschijnen!

Programma:

– 09.30 uur: inloop
– 10.00 uur: start seminar
– 13.45 uur: einde seminar

Het volgende komt aan bod:

Locatie

Brasserie Lodge Visdonk te (4707 PD) Roosendaal aan de Rozenvendreef 2.
Gratis parkeermogelijkheden bij de locatie.

Kosten

De kosten voor dit verdiepende seminar bedragen € 195,- excl. BTW, inclusief lunch (voor elke extra deelnemer van dezelfde organisatie € 175,- excl. BTW).

Inschrijven

Voor dit seminar geldt een maximum aantal inschrijvingen. U kunt zich inschrijven via het contactformulier op onze website of door een e-mail te sturen naar info@lammersthijssen.nl en door te geven dat u wenst deel te nemen.

RIVM richtlijnen

Wij zullen ten alle tijden de RIVM-richtlijnen volgen. Dit kan dus ook betekenen dat wij niet alle geïnteresseerden kunnen toelaten en/of het seminar moeten annuleren. In dat geval zullen wij passende alternatieve mogelijkheden voorstellen.