Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

Dinsdag 24 maart 2020: verdiepend seminar: “De eerste WAB-ervaringen en arbeidsrechtelijke actualiteiten”


Update 13 maart 2020: dit verdiepend seminar is, vanwege de Corona-maatregelen en de verantwoordelijkheid die Lammers|Thijssen Arbeidsrecht Advocaten heeft en wil nemen voor de deelnemers en anderen, geannuleerd. Er komt nog een webinar voor in de plaats en op een later moment dit jaar zal het seminar opnieuw worden ingepland. Wilt u hierover bericht ontvangen dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief via onze homepage.


Nu ook met interactief element: strategisch sparren (HR-intervisie) in lastige (ontslag)kwesties onder leiding van arbeidsrechtspecialisten!

De eerste ervaringen met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) zijn inmiddels opgedaan. De eerste wijzigingen en coulanceregelingen volgden ook al snel. Wij praten u hier graag over bij, zodat u weer volledig op de hoogte bent. Alle voor de HR-praktijk relevante jurisprudentie en wet- en regelgeving zullen uiteraard niet ontbreken.

Tijdens dit verdiepende seminar vanuit de LT Academy van Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht, bespreken wij ook veel praktische tips en tricks, met name gebaseerd op onze praktijk- en proceservaring.

Vanwege de behoefte vanuit HR-professionals om lastige strategische kwesties met ons te kunnen bespreken (intervisie), voegen wij een nieuw interactief onderdeel aan ons seminar toe, te weten “HR-intervisie: strategisch sparren”.

Deelnemers van het seminar kunnen indien gewenst een casus anoniem inbrengen vóór 17 maart 2020, wij maken indien nodig een selectie. Tijdens de verzorgde lunch zal gespard worden over de casussen met andere HR-professionals en de advocaten Elke Thijssen en Sarah Lammers en laten zij zien hoe zij een ‘zwakke of lastige kwestie’ zouden oppakken. 

Een ‘must’ voor iedereen die op het HR-vlak werkzaam is, ook voor de HR-medewerker die zich bezighoudt met lastige (verzuim)kwesties! Na het seminar ontvangt u een digitaal bewijs van deelname.

Wat mag u verwachten:

  1. De eerste WAB-ervaringen voor de HR praktijk met praktische tips en tricks
  2. Arbeidsrechtelijke actualiteiten die de HR praktijk moet weten (waaronder ziekte)
  3. Nieuw vanuit de LT Academy: Strategisch sparren met HR professionals en de advocaten Elke Thijssen en Sarah Lammers over lastige personele casussen (HR intervisie)
  4. Ontvangst van bruikbare modellen
  5. Netwerken met andere HRM’ers

Programma voor dinsdag 24 maart 2020:

– 9.30 uur: inloop
– 10.00 uur: WAB ervaringen en actualiteiten
– 12.00 uur: HR intervisie/strategisch sparren inclusief lunch
– 13.00 uur: einde seminar

Locatie

Brasserie Lodge Visdonk te (4707 PD) Roosendaal aan de Rozenvendreef 2.

Gratis parkeermogelijkheden bij de locatie.

Kosten

Er zijn (beperkte) kosten aan dit verdiepende seminar (inclusief lunch) op 24 maart 2020 verbonden. Neem contact met ons op om hier nadere informatie over op te vragen.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@lammersthijssen.nl.

De inschrijving is reeds van start gegaan. Wij adviseren u niet te lang te wachten met inschrijven en uw plekje alvast te reserveren. Vol is vol! Een introducé is eveneens van harte welkom!