Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

Belangrijke kantoormededelingen in verband met het Coronavirus

Beste relatie,

Een ieder heeft momenteel te maken met de heftige gevolgen van het Coronavirus (COVID-19).

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht neemt hierin ook haar verantwoordelijkheid om verdere verspreiding te voorkomen en volgt de RIVM richtlijnen. Dat betekent dat ook wij zoveel mogelijk vanuit huis werken en besprekingen zoveel mogelijk telefonisch dan wel digitaal laten plaatsvinden en op die manier voor onze cliënten en voor anderen onze dienstverlening voortzetten. Update september 2020: inmiddels werken we ook weer met fysieke besprekingen als dit nodig is voor de zaak en worden ook op ons kantoor de RIVM richtlijnen daarvoor in acht genomen.

Als vanzelfsprekend zijn wij gewoon bereikbaar voor al uw arbeidsrechtelijke vragen, ook in verband met de ‘Corona-maatregelen’. Onze telefonische bereikbaarheid kan op drukke momenten echter minder zijn dan dat u van ons gewend bent. U kunt ook altijd per e-mail contact met ons op te nemen. Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren.

Wij zullen u ook steeds nauwlettend op de hoogte blijven houden van het laatste arbeidsrechtelijke Corona-nieuws via ons nieuwsbrief en onze website.

Verder zijn de Rechtbanken en Gerechtshoven na een tijd gesloten te zijn geweest inmiddels al enige tijd beperkt open, maar worden zaken zoveel mogelijk op afstand en met digitale middelen behandeld. Het is dus wel mogelijk om procedures te starten. Over lopende procedures zijn onze klanten reeds geïnformeerd.

Graag tot snel en een goede gezondheid.

Hartelijke groet,

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht