Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

18 maart 2020: Belangrijke kantoormededelingen in verband met het Coronavirus

Beste relatie,

Een ieder heeft momenteel te maken met de heftige gevolgen van het Coronavirus (COVID-19).

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht neemt hierin ook haar verantwoordelijkheid om verdere verspreiding te voorkomen en volgt de RIVM richtlijnen. Dat betekent dat ook wij zoveel mogelijk vanuit huis werken en besprekingen zoveel mogelijk telefonisch dan wel digitaal laten plaatsvinden en op die manier voor onze cliënten en voor anderen onze dienstverlening voortzetten.

Als vanzelfsprekend zijn wij gewoon bereikbaar voor al uw arbeidsrechtelijke vragen, ook in verband met de nieuwe ‘Corona-maatregelen’. Onze telefonische bereikbaarheid kan op drukke momenten echter minder zijn dan dat u van ons gewend bent. Probeert u daarom, zoveel als mogelijk, per e-mail contact met ons op te nemen. Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren.

Wij zullen u ook steeds nauwlettend op de hoogte blijven houden van het laatste arbeidsrechtelijke Corona-nieuws via ons nieuwsbrief en onze website.

Inmiddels is ons Corona webinar weer online en bieden wij u deze kosteloos aan om ook ons steentje bij te kunnen dragen aan het verlichten van de werk- en regeldruk van werkgevers. U kunt het webinar hier bekijken.

Verder zijn de Rechtbanken en Gerechtshoven vanaf 17 maart 2020 tot in ieder geval 6 april 2020 gesloten. Dit betekent dat geplande zittingen worden uitgesteld, met uitzondering van zeer spoedeisende gevallen. De klanten voor wie dit van belang is, zijn hierover reeds geïnformeerd.

Tot slot, wij hopen dat een ieder zo goed mogelijk en gezond uit deze periode komt. Wij hopen hier ons steentje aan bij te kunnen dragen door onze dienstverlening op deze wijze voort te zetten.  

Graag tot snel en een goede gezondheid.

Hartelijke groet,

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht