Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

Waarnemend advocate Francisca Boel

Advocaat-partner van kantoor, Elke Thijssen, is over drie weken uitgerekend en zal op korte termijn bevallen van een dochter. Tijdens de korte afwezigheid van Elke in verband met haar verlof willen we onze relaties de continuïteit, kwaliteit en snelheid van dienstverlening blijven bieden die u van ons gewend bent. Om die reden zal haar praktijk worden waargenomen door advocate Sarah Lammers en advocate Francisca Boel.

Francisca is meer dan 25 jaar advocaat, gespecialiseerd in het arbeidsrecht en in het privacy recht. Na veel ervaring te hebben opgedaan in het buitenland, in loondienst en als zelfstandig onderneemster, werkt zij voor verschillende kantoren in geval van tijdelijke afwezigheid van één van de advocaten.

Francisca reist en sport graag, geeft in haar vrije tijd mindfulness trainingen en werkt graag met en voor ondernemers voor een zo goed mogelijk resultaat. Haar werkwijze sluit volledig aan bij die van ons en is te kwalificeren als praktisch, creatief en doortastend. Dit vanuit een gedegen juridisch specialistische achtergrond.

Naast advocaat-partner Sarah Lammers is dus gedurende de tijdelijke periode dat Elke afwezig is Francisca u met veel plezier van dienst! Zij is bereikbaar via het vaste kantoornummer op 0165-743103 of via francisca@lammersthijssen.nl.