Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

Vanaf 2019: arbeidsrechtelijke seminars voor HR

Wij merken dat HR in de praktijk veelal behoefte heeft aan de vertaalslag van wet- en regelgeving naar de praktijk en een update van arbeidsrechtelijke zaken, zeker met de vele arbeidsrechtelijke wijzigingen sinds de Wet Werk en Zekerheid in 2015 in werking is getreden.

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht introduceert daarom vanaf 2019 arbeidsrechtelijke seminars voor HR of directie (als directie zich ook bezighoudt met personeelszaken), verdiepende maar toch praktische seminars om als HR in de praktijk mee aan de slag te gaan. Een ‘must’ voor iedereen die op het HR-vlak werkzaam is.

Seminar “Praktisch Arbeidsrecht”

Het eerste verdiepende seminar “Praktisch Arbeidsrecht” vindt plaats op donderdagochtend 7 februari 2019 in Roosendaal.

De onderwerpen die aan bod komen:

– De Wet Arbeidsmarkt in Balans en de verwachte effecten hiervan voor de praktijk.
– Ontslag zonder (voldoende) dossier; hoe dit strategisch aan te pakken?
– Update actuele rechtspraak voor de HR praktijk

De Wet Arbeidsmarkt in balans – waarvan afgelopen maand het wetsvoorstel door de Tweede Kamer is ontvangen en die vanaf 1 januari 2020 naar verwachting in werking zal treden – zal volledig worden uitgediept, inclusief overgangsrecht en ook zal er een praktische vertaalslag inclusief strategische voorbeelden) naar de praktijk worden gemaakt. Zo kan er in 2019 al rekening worden gehouden met de effecten van deze nieuwe wet. Daarnaast zullen actuele vraagstukken worden behandeld die recentelijk door rechters zijn beantwoord en die gevolgen (kunnen) hebben voor het personeelsbeleid, denk hierbij onder meer aan de partiĆ«le transitievergoeding. Uiteraard is er ook ruimte voor eigen vragen gedurende het seminar.

Programma:

– 8.45 uur: inloop
– 9.15 uur: start cursus
– 13.00 uur: einde cursus (lunch inbegrepen)

Locatie

Brasserie Lodge Visdonk te (4707 PD) Roosendaal aan de Rozenvendreef 2.
Gratis parkeermogelijkheden bij de locatie.

Kosten

Er zijn beperkte kosten aan dit verdiepende seminar (inclusief lunch) op 7 februari 2019 verbonden. Neem contact met ons op om hier nadere informatie over op te vragen.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via deze link (en vervolgens het invullen van het contactformulier op onze website) of door een e-mail te sturen naar info@lammersthijssen.nl. De inschrijving is reeds van start gegaan. Wij adviseren u niet te lang te wachten met inschrijven en uw plekje alvast te reserveren.