Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

Vacature: Assistent (startend met 8 uur per week)

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht is op zoek naar uitbreiding van haar team die alle niet-inhoudelijke werkzaamheden kan oppakken. Het gaat om een uitvoerende functie waarbij je op zelfstandige wijze ondersteuning biedt aan de advocaten, bestaande uit onder meer administratieve en financiële werkzaamheden zoals facturatie en debiteurenbeheer, maar ook houd je je bezig met social media/de website. Tevens voer je secretariële werkzaamheden uit m.b.t. onder andere post, telefoon, archivering en kopieerwerk. Het betreft alle voorkomende niet-inhoudelijke werkzaamheden ter ontlasting van de advocaten.

Herken jij je in onderstaand profiel?

– Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden
– Zelfstandig kunnen werken
– Representatief en klantgericht
– Accuraat
– Digitaal goed onderlegd
– Beschikking over eigen vervoer

Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV voor 31 maart a.s. naar info@lammersthijssen.nl

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.lammersthijssen.nl

N.B. de vacature is inmiddels vervuld.