Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

Een terugblik op geslaagde workshops

In 2016 hebben de advocaten van Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht weer verschillende workshops gegeven om werkgevers (HR en/of directie) op praktische, interactieve en laagdrempelige manier kennis bij te brengen over allerhande actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Zo waren er onder meer de workshops in samenwerking met Bouwend Nederland, Ons Middelbaar Onderwijs, Manpower Uitzendbureau, het Werkgevers Service Punt (UWV) Breda en Goes, Get Lean en Groen & De Wilde Gerechtsdeurwaarderspraktijk over de arbeidsongeschikte en disfunctionerende werknemer onder de WWZ.

De ontslaggronden verwijtbaar handelen en de verstoorde arbeidsverhouding werden onder de loep genomen tijdens de workshop met Remmerswaal Accountants & Belastingadviseurs.

Tijdens het SLIM event in Moerdijk met een opkomst van ruim 200 ondernemers werden werkgevers aan de hand van stellingen bijgepraat over de grootste valkuilen.

Wij danken alle aanwezige deelnemers en zien er naar uit onze kennis ook in 2017 met u te delen. Voor een actueel overzicht van de workshops verwijzen wij u naar onze agenda.