Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

Problemen rondom de WWZ in de praktijk: bekijk onze zomeractie

De advocaten van Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht merken dat werkgevers in de praktijk moeite hebben met het werken met de nieuwe ketenregeling en het berekenen van transitievergoedingen. Ook zijn er nog veel contracten in omloop die niet zijn aangepast naar aanleiding van de Wet Werk en Zekerheid.

In de maand juli 2015 kunnen werkgevers, zoals eerder ook aangekondigd, op iedere donderdag van 9.00 uur tot 10.00 uur voor eerstelijns telefonische adviezen gebruik maken van – zonder dat hiervoor schriftelijke stukken geraadpleegd hoeven te worden – ons kosteloos telefonisch inbelspreekuur. Bel ons op 0165 – 743 103 voor vragen over het aantal tijdelijke contracten dat nog aangeboden kan worden, of een transitievergoeding is verschuldigd of een concurrentiebeding mag worden overeengekomen etc.

Daarnaast biedt Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht de mogelijkheid om tegen een gereduceerd vast tarief contracten volledig WWZ-proof te maken en/of transitievergoedingen te berekenen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.