Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

25 januari 2022: Verdiepende Masterclass Arbeidsrecht voor HR

Na al enige tijd door de Corona-maatregelen geen fysieke workshops meer te hebben gegeven, krijgen wij meerdere verzoeken en vinden wij het zelf erg leuk om de fysieke workshops weer op te pakken in een vernieuwd concept! Voor nu nog geen grootschalige workshop, maar in een select persoonlijk gezelschap en met ruimte voor verdieping voor de arbeidsrechtelijke zaken en sparren over wat er op de werkvloer speelt.

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht organiseert dan ook in januari 2022 vanuit de LT Academy een MasterClass Arbeidsrecht voor HR professionals. Een perfect moment voor de HR professional om het nieuwe jaar te starten met arbeidsrechtelijke actualiteiten, zowel de basiskennis als verdiepende arbeidsrechtelijke aspecten.

In het monumentale kantoorpand van Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht in Roosendaal aan de Burgerhoutsestraat 12 kunt u in een kleinschalige, persoonlijke setting van maximaal 12 personen op dinsdag 25 januari a.s. van 9.30 uur tot 12.30 uur worden bijgepraat over actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen. Een lunch is inbegrepen.

Het programma:

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 december a.s. door een mail te sturen naar info@lammersthijssen.nl onder vermelding van naam deelnemer(s), naam organisatie. Wees er snel bij vanwege het beperkt aantal plaatsen. 

Kosten: € 195,- exclusief BTW. De inschrijving is definitief na betaling van de factuur.

Niveau: verdiepend

Wij zijn erg blij u weer persoonlijk te kunnen ontmoeten!