Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

Verdiepende Masterclass Arbeidsrecht voor HR op 15 maart 2022!

Na al enige tijd door de corona-maatregelen geen fysieke workshops meer te hebben gegeven, krijgen wij meerdere verzoeken en vinden wij het zelf erg leuk om de fysieke workshops weer op te pakken in een vernieuwd concept! Voor nu nog geen grootschalige workshop, maar in een select persoonlijk gezelschap en met ruimte voor verdieping voor de arbeidsrechtelijke zaken en sparren over wat er op de werkvloer speelt.

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht organiseert dan op dinsdag 15 maart a.s. van 9.30 uur tot 12.30 vanuit de LT Academy een MasterClass Arbeidsrecht voor HR professionals. Een perfect moment voor de HR professional om het nieuwe jaar te starten met arbeidsrechtelijke actualiteiten, zowel de basiskennis als verdiepende arbeidsrechtelijke aspecten.

De verdiepende Masterclass zal plaatsvinden in ‘Hotel The Rosendale’ te Roosendaal.
U kunt in een kleinschalige, persoonlijke setting worden bijgepraat over actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen. Een lunch is inbegrepen. De masterclass vindt doorgang onder voorwaarde dat dit mogelijk is met inachtneming van de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden.

Het programma:

Inschrijven kan tot uiterlijk 9 maart a.s. door een mail te sturen naar info@lammersthijssen.nl onder vermelding van naam deelnemer(s), naam organisatie. Wees er snel bij, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Kosten: € 195,- exclusief BTW. De inschrijving is definitief na betaling van de factuur.

Niveau: verdiepend

Wij zijn erg blij u weer persoonlijk te kunnen ontmoeten!