Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

Donderdag 26 september 2019: verdiepend seminar: “Een strategische blik op de Wab en arbeidsrechtelijke actualiteiten”

De Wet Arbeidsmarkt in Balans wordt definitief van kracht per 1 januari 2020. Benieuwd hoe u daar binnen uw organisatie op in moet spelen en wat u voor die tijd dient te veranderen?

Wilt u verder ook volledig op de hoogte zijn van de meest relevante actuele rechtspraak/onderwerpen voor de HR-praktijk? Denk bijvoorbeeld aan de compensatieregeling in geval van langdurig zieke werknemers, maar ook aan een korte praktische terugblik op ruim een jaar AVG en wat dit binnen uw organisatie mogelijk betekent.

Tijdens het tweede verdiepende seminar dit jaar dat Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht via haar LT Academy aanbiedt, bespreken wij met u niet zozeer de informatie die u op allerhande websites kunt terugvinden, maar komen met name praktische tips en tricks aan bod. Wij bieden u tijdens dit seminar daarnaast ook modellen/checklists aan om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens de verzorgde lunch vragen aan ons voor te leggen en is er gelegenheid om met andere ‘HRM’ers’ kennis te maken.

Een ‘must’ voor iedereen die op het HR-vlak werkzaam is!

Programma voor donderdag 26 september 2019:

– 9.30 uur: inloop
– 10.00 uur: start seminar
– 13.45 uur: einde seminar

Het volgende komt aan bod:

Locatie

Brasserie Lodge Visdonk te (4707 PD) Roosendaal aan de Rozenvendreef 2.

Gratis parkeermogelijkheden bij de locatie.

Kosten

Er zijn beperkte kosten aan dit verdiepende seminar (inclusief lunch) op 26 september 2019 verbonden. Neem contact met ons op om hier nadere informatie over op te vragen.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@lammersthijssen.nl.

De inschrijving is reeds van start gegaan. Wij adviseren u niet te lang te wachten met inschrijven en uw plekje alvast te reserveren.