Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

7 februari 2019: Exclusief verdiepend seminar “Praktisch Arbeidsrecht”

Seminar “Praktisch Arbeidsrecht”

Het eerste verdiepende seminar “Praktisch Arbeidsrecht” vindt plaats op donderdagochtend 7 februari 2019 in Roosendaal.

De onderwerpen die aan bod komen:

– De Wet Arbeidsmarkt in Balans en de verwachte effecten hiervan voor de praktijk.
– Ontslag zonder (voldoende) dossier; hoe dit strategisch aan te pakken?
– Update actuele rechtspraak voor de HR praktijk

De Wet Arbeidsmarkt in balans – waarvan afgelopen maand het wetsvoorstel door de Tweede Kamer is ontvangen en die vanaf 1 januari 2020 naar verwachting in werking zal treden – zal volledig worden uitgediept, inclusief overgangsrecht en ook zal er een praktische vertaalslag inclusief strategische voorbeelden) naar de praktijk worden gemaakt. Zo kan er in 2019 al rekening worden gehouden met de effecten van deze nieuwe wet. Daarnaast zullen actuele vraagstukken worden behandeld die recentelijk door rechters zijn beantwoord en die gevolgen (kunnen) hebben voor het personeelsbeleid, denk hierbij onder meer aan de partiële transitievergoeding. Uiteraard is er ook ruimte voor eigen vragen gedurende het seminar.

Programma:

– 8.45 uur: inloop
– 9.15 uur: start cursus
– 13.00 uur: einde cursus (lunch inbegrepen)

Locatie

Brasserie Lodge Visdonk te (4707 PD) Roosendaal aan de Rozenvendreef 2.
Gratis parkeermogelijkheden bij de locatie.

Kosten

Er zijn beperkte kosten aan dit verdiepende seminar (inclusief lunch) op 7 februari 2019 verbonden. Neem contact met ons op om hier nadere informatie over op te vragen.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via deze link (en vervolgens het invullen van het contactformulier op onze website) of door een e-mail te sturen naar info@lammersthijssen.nl. De inschrijving is reeds van start gegaan. Wij adviseren u niet te lang te wachten met inschrijven en uw plekje alvast te reserveren.