Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

31 mei 2018: Workshop ‘AVG’, bent u voldoende voorbereid op de nieuwe privacywet?

Wegens de grote interesse in enerzijds de veranderingen voor werkgevers op het gebied van privacy en anderzijds vanwege de eerdere geslaagde gezamenlijke workshop met Koen de Moor en Esther Mouws, beiden werkzaam bij Uitzendbureau Timing, is nogmaals een kosteloze workshop over privacy en de komende wijzigingen ingepland op donderdag 31 mei a.s. van 9.00 uur tot 12.00 uur a.s. Schrijf u snel in om op de valreep nog te horen wat u moet doen om een ‘AVG-proof’ organisatie te zijn/worden.

Wat kunt u zoal verwachten?

Er zal op praktische wijze worden stil gestaan bij de nieuwe privacywetgeving die vanaf 25 mei 2018 voor uw organisatie gaat gelden en waar veel werkgevers nog niet klaar voor zijn. Is duidelijk welke persoonsgegevens worden verwerkt? mag dat? Hoe wordt omgegaan met ziekmeldingen van werknemers en wat mag dan worden genoteerd? Hoe zit het met cameratoezicht en wat te doen bij verzoeken van werknemers voor inzage in hun personeelsdossier?

Al deze vragen komen aan de orde op deze workshop, zowel vanuit arbeidsrechtelijk perspectief (door Lammers|Thijssen Advocaten) als vanuit het uitzendperspectief (door Timing).

Programma

Inloop vanaf 8.45:

Deel 1: De AVG: wat houdt het in? wat verandert er?
Deel 2: De AVG: praktisch
Deel 3: De AVG: belangrijke privacy-aspecten in het kader van de uitzendrelatie

De workshop eindigt om 12.00 uur.

Locatie

De workshop vindt plaats bij Best Western City Hotel Goderie te Roosendaal aan het Stationsplein 5a. U kunt aan de overzijde, bij het station, parkeren (tegen betaling).

Inschrijven

Voor de workshop kunt u zich hier inschrijven door het contactformulier in te vullen. Een introducé is van harte welkom (maximaal twee personen van één bedrijf). Geef dat dan graag aan bij de aanmelding.