Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

Eerste workshop 2017 al gepland: donderdag 19 januari 2017

In samenwerking met Rosmalen gerechtsdeurwaarders en Hanos ISPC te Breda zal Lammers|Thijssen Advocaten op donderdag 19 januari 2017 de eerste workshop van het nieuwe jaar geven.

Wat kunt u zoal van ons verwachten: ‘arbeidsrechtelijke ontwikkelingen voor werkgevers inclusief culinaire wandeling’

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders
Rosmalen Gerechtsdeurwaarders is, met drie vestigingen, dé incassospecialist voor heel Nederland. De werkwijze kenmerkt zich door de begrippen: resultaatgericht, rechtvaardig en respectvol. Zij informeren en begeleiden derden, zoals werkgevers, opdrachtgevers en banken die geconfronteerd worden met een derdenbeslag. Het motto luidt: ieder zijn deel, ieder zijn recht, ieder zijn kans. Rosmalen Gerechtsdeurwaarders bespreekt tijdens de workshop onder andere het loonbeslag onder de werkgever.

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht
Mr. Sarah Lammers en mr. Elke Thijssen zijn beiden circa 11 jaar werkzaam als gespecialiseerd arbeidsrechtadvocaat. Zij zullen tijdens de workshop op praktische wijze vanuit de werkgeversbril belangrijke tips en tricks geven ten aanzien van de valkuilen die tijdens een dienstverband met een werknemer voorkomen. Dit alles vanuit de huidige wet- en regelgeving, actuele jurisprudentie en (proces)praktijkervaringen.

Hanos ISPC
Wie door de Hanos ISPC Breda loopt kan niet anders dan betoverd worden door de immense hoeveelheid en verscheidenheid aan producten. Daarom nodigt Hanos ISPC u graag na de workshop uit voor een culinaire wandeling met een goed glas wijn en bijpassende amuses. U ontvangt tevens een HANOS ISPC toegangspas inclusief goodiebag.

Programma en locatie

De workshop zal plaatsvinden vanaf 15.00 uur bij Hanos ISPC te Breda aan de Kalshoven 25. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor de deur. U bent vanaf 14.45 uur van harte welkom. Wij sluiten na de workshop en de culinaire wandeling rond 17.30 uur af.

Inschrijven

U kunt zich tot en met vrijdag 13 januari a.s. inschrijven via deze link. Na inschrijving via het contactformulier ontvangt u een bevestiging van inschrijving. Een introducé is eveneens van harte welkom. Wij horen dat dan graag. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.