Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

14 en 23 juni 2016; workshop dossieropbouw na de WWZ in samenwerking met uitzendbureau Manpower

Graag nodigen Manpower Uitzendorganisatie en Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht werkgevers uit voor een kosteloze praktische workshop op dinsdag 14 juni van 9.00 uur tot 12.00 uur a.s. of op donderdag 23 juni a.s. van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Wat kunt u zoal verwachten?

Heeft u vragen over de Wet Werk en Zekerheid? Loopt u binnen de organisatie tegen personele vraagstukken aan? Vindt u het lastig om op adequate wijze dossier te vormen indien dat nodig mocht zijn of kunt u hierbij nog tips gebruiken? Hoe werkt dit eigenlijk als u personeel inleent via een uitzendorganisatie?

Op al deze vragen, maar ook op andere vragen, kunnen Manpower en Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht u antwoord geven. Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht vertelt u over valkuilen en succesformules indien er sprake is van zieke en/of disfunctionerende werknemers. Recente uitspraken, geldende wet- en regelgeving en praktische ervaringen zullen de revue passeren. Manpower zal de vertaling naar deze onderwerpen maken bij de driehoeksverhouding met een uitzendorganisatie.

Programma

Inloop (afhankelijk van de dag vanaf 8.30 of 13.30 uur )
Deel 1 De zieke werknemer
Pauze
Deel 2 De disfunctionerende werknemer
Deel 3 Casuïstieken
Deel 4 Driehoeksverhouding met een uitzendorganisatie

Locatie

Uiterlijk 2 weken voor de workshop ontvangt u een bericht met de exacte locatiegegevens inclusief routebeschrijving en parkeermogelijkheden. De locatie zal in ieder geval gelegen zijn in de omgeving van Roosendaal.

Inschrijven

Voor de workshop van dinsdag 14 juni a.s. of van donderdag 23 juni a.s. kunt u zich hier inschrijven tot en met 15 mei 2016. Een introducé is van harte welkom. Geef dat dan graag aan bij de aanmelding.

Wij hopen u tijdens één van onze workshops te mogen verwelkomen.