Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht
 

Op zoek naar een advocatenkantoor in Roosendaal?

Werkgever

Overweegt u te reorganiseren? Zijn uw arbeidsovereenkomsten en/of reglementen al aangepast aan de gewijzigde wet- en regelgeving? Houdt u rekening met de Modernisering Ziektewet? Heeft u een werknemer die niet (meer) goed functioneert? Weet u dat er met ingang van 1 juli 2015 nog strengere eisen worden gesteld aan dossieropbouw? Verricht u de juiste handelingen voor een arbeidsongeschikte werknemer om een loonsanctie na 104 weken te voorkomen? Bent u van plan (collectieve) arbeidsvoorwaarden te wijzigen en welke rol speelt een eventuele Ondernemingsraad hierbij?

Werknemer

Gaat uw werkgever reorganiseren? Wilt u een ontslagvergoeding? Wilt u een betere vertrekregeling? Twijfelt u of uw uitkeringsrechten wel worden veilig gesteld? Wilt u bij een concurrerend bedrijf in dienst treden maar bent u gebonden aan een concurrentiebeding? Heeft u het vermoeden dat uw werkgever u wilt ontslaan?

Voor al uw arbeidszaken en daaraan gelieerde personele vraagstukken bent u bij Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht te Roosendaal aan het juiste adres. Het is het eerste advocatenkantoor in de regio Roosendaal dat zich volledig richt op het arbeidsrecht en zowel werkgevers als werknemers bijstaat.

Waarom kiest u voor Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht?

De advocaten van Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht kiezen voor een deskundige, resultaatgerichte en vooral praktische en creatieve aanpak, waarbij we uw wensen als uitgangspunt nemen. Onze werkwijze bestaat uit de volgende kenmerken: