Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht
 

Advocaat arbeidsrecht in Roosendaal

Zoekt u een advocaat arbeidsrecht in de omgeving Roosendaal die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht? Dan bent u bij Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht te Roosendaal aan het juiste adres. Het is het eerste advocatenkantoor in de regio Roosendaal dat zich volledig richt op het arbeidsrecht en zowel werkgevers als werknemers bijstaat. Daarnaast kunnen ook ambtenaren, Ondernemingsraden, statutair bestuurders etc. bij ons terecht.

Een advocaat arbeidsrecht is een advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. De advocaten van Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht, mr. Elke Thijssen en mr. Sarah Lammers, hebben jarenlange ervaring in dit rechtsgebied opgedaan, specialisatieopleidingen gevolgd en werken onder het keurmerk van de specialisatievereniging van de Orde van Advocaten.

Voordelen advocaat arbeidsrecht in Roosendaal

Het arbeidsrecht is steeds in ontwikkeling en veelal niet eenvoudig. Om kennis te krijgen van alle ‘tips en tricks’ in het arbeidsrecht en deze ook creatief in de praktijk te kunnen toepassen, of u nu werkgever/ personeelsmanager bent of werknemer, heeft een in het arbeidsrecht doorgewinterde specialist meerwaarde. Het inschakelen van een in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat is belangrijk. Allereerst kan een advocaat arbeidsrecht onherstelbare misslagen voorkomen als het juridische advies in een vroegtijdig stadium wordt gevraagd.

Daarnaast is de advocaat arbeidsrecht als arbeidsrechtspecialist bij uitstek geschikt om u – zowel de werknemer als de werkgever – onder andere te adviseren bij een reorganisatie, (collectief) ontslag, het opstellen van overeenkomsten, het opbouwen van een dossier etc. Door de jarenlange ervaring kan de arbeidsrecht advocaat van Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht u praktische en deskundig van dienst zijn en behaalt zij voor u het maximale resultaat.