Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

23 november 2017: werkgeversbijeenkomst Goes

De advocaten van Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht zullen op de werkgeversbijeenkomst van het WerkgeversServicepunt van het UWV werkgevers uit Zeeland bijpraten over actuele onderwerpen. De workshops die de advocaten van Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht geven, zijn als volgt:

Workshop 1: Wet Bescherming Persoonsgegevens

Leuke en actuele workshop omdat er per mei 2018 bij bedrijven veel gaat veranderen.

Bent u nieuwsgierig naar de veranderingen voor uw organisatie door de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per mei 2018? Welke gegevens mogen over een zieke werknemer in uw administratie worden vastgelegd? Hoe ver reikt het instructierecht van een werkgever in verhouding tot de privacy van een werknemer? Wanneer levert alcohol- of drugsgebruik reden op voor een ontslag? Mag u het e-mailaccount van een werknemer zomaar controleren? Op onder andere al deze vragen zal Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht u tijdens deze workshop van een antwoord voorzien.

Workshop 2: Update arbeidsrecht

Welke noviteiten zijn er qua rechtspraak, wetgeving.

Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht zal tijdens deze workshop arbeidsrechtelijke actualiteiten de revue laten passeren die u als directie/HR functionaris niet mag missen!