Lammers | Thijssen Advocaten Arbeidsrecht

26 oktober 2017: Workshop de zieke en disfunctionerende werknemer

Wegens de grote interesse in de eerdere gezamenlijke workshop organiseren de advocaten van Lammers|Thijssen Advocaten en Koen de Moor, thans werkzaam bij Uitzendbureau Timing, en Esther Mouws, Team lead bij Timing wederom een kosteloze workshop, dit keer op donderdag 26 oktober van 9.00 uur tot 12.00 uur a.s. Schrijf u snel in.

Wat kunt u zoal verwachten?

Loopt u binnen de organisatie tegen personele vraagstukken aan? Wat te doen bij arbeidsongeschikte werknemers? Vindt u het lastig om op adequate wijze dossier te vormen indien dat nodig mocht zijn of kunt u hierbij nog tips gebruiken? Welke maatregelen kunnen genomen worden als een medewerker niet goed (wil) functioneren? Hoe vind en bind je nieuwe medewerkers in de veranderende arbeidsmarkt?

Op al deze vragen, maar ook op andere vragen, kunnen Timing en Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht u antwoord geven. Lammers|Thijssen Advocaten Arbeidsrecht vertelt u over valkuilen en succesformules indien er sprake is van zieke en/of disfunctionerende werknemers. Recente uitspraken, geldende wet- en regelgeving en praktische ervaringen zullen de revue passeren. Het vinden en binden van (nieuwe) medewerkers wordt besproken door Timing.

Programma

Inloop vanaf 8.45:

Deel 1 De zieke werknemer
Deel 2 De disfunctionerende werknemer
Deel 3 Hoe vind en bind je nieuwe medewerkers in de huidige markt?

Locatie

De workshop vindt plaats bij de Fazanterie te Ulvenhout (Breda) aan de St. Annadreef 2. U kunt gratis parkeren bij de Fazanterie.

Inschrijven

Voor de workshop kunt u zich hier inschrijven door het contactformulier op onze website in te vullen. Een introducé is van harte welkom. Geef dat dan graag aan bij de aanmelding.

Wij hopen u tijdens deze workshop te mogen verwelkomen.